Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Vers, gezond en ook nog lekker! Dat maakt de aardappel tot een wereldwijd gewaardeerd voedingsproduct.

Verhagen Holland is de aardappelbranche al decennialang trouw met de import, export en het verhandelen van aardappelen. Vertrouwen is een uiterst belangrijke factor en daarom zien wij in samenspraak met u de juiste producten te vinden welke optimaal aansluiten bij uw behoeften.

De aardappelrassen die wij verhandelen worden op kwaliteit, goede smaak en transportbestendigheid geselecteerd. Bij de verkoop van consumptierassen onderscheiden we 3 segmenten: tafel-, export- en industrie aardappelen.

Aardappelen waren vele jaren onze ‘core business’. Maar het verdergaande ‘vraag en aanbod’ hebben elkaar via ons bedrijf ontmoet. Daarom hebben wij in de loop van de jaren de handelsactiviteiten uitgebreid met uien, wortelen, witte kool, knoflook en diepgevroren frites. Op onze producten pagina vindt u een specifieke beschrijving van deze handelsdiensten.

Door ons grote netwerk zijn wij in staat om een constant groot aanbod van populaire en gewilde agrarische producten in de markt te zetten. Als het om kernwoorden gaat voor zaken doen met Verhagen Holland omschrijven wij dat met snel handelen, interessante prijsafspraken, correcte uitvoering en goede service.