Over ons

Familiebedrijf

Opa Jan Verhagen was een meer dan bekende aardappelhandelaar in West-Brabant. Aardappelen, een elementair voedingsbestanddeel voor mensen in zo vele jaren, boden een zakelijk levensbestaansrecht aan de familie Verhagen in Dinteloord.

Johan Verhagen was één van de zoons. Hij groeide op met de handel, voelde de structuur van de aardappelen, keek ernaar, leerde de handel en besefte uiteindelijk dat niets anders dan dat de aardappelhandel zijn leven moest worden. En zo gebeurde het! Inmiddels 40 jaar bepalen aardappelen en andere agrarische producten zijn professie.

Een nog jonge Johan Verhagen (links) poseert met een Engelse klant.

Opa Jan Verhagen, hier in zijn zondagse pak, begon met de aardappelhandel.

Sinds 2014 is de zoon van Johan Verhagen, genaamd Kristian, ook bij het bedrijf gekomen.
Na een leerzame carrière bij een webwinkel was het tijd voor verandering. Onder begeleiding van vader Johan worden hem de kneepjes van het vak bijgebracht. En met succes. Een flinke uitbreiding van het assortiment en export naar diverse nieuwe landen wereldwijd is het gevolg.

Vader Johan en zoon Kristian Verhagen runnen samen Verhagen Holland uit Dinteloord
Het netwerk van Verhagen Holland wereldwijd is groot.
Ook steeds groeiende, door steevast de hoogste aardappelkwaliteit te leveren. Ook de vraag naar overige agrarische producten, zoals uien, wortelen en witte kool levert hier een bijdrage aan.

Waarin ervaart u het verschil? In de snelheid van handelen, een correcte prijs, een afgesproken uitvoering en de gewenste service? Verhagen Holland biedt het u.